1 de 10
SALUT

Quines són les noves rutes al voltant de la Boca de la Mina?

Un tram del passeig de la Boca de la Mina | Reus.cat
per Reusdigital.cat, Reus | 23 de juny de 2021 a les 13:44 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 de juny de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Les tres noves rutes saludables que s’han definit al voltant del renovat passeig de la Boca de la Mina s’afegeixen a l’oferta de Rutes Reus, Rutes de salut i paisatge de la ciutat ja existents i en segueixen la numeració.

Així, trobem R12. Camins, avellaners i oliveres (ruta BTT), de 17 quilòmetres, de dificultat baixa i d'una durada estimada de 45 minuts. Des del punt de trobada de la plaça M. Àngels Ollé, puja pel camí de les Ànimes fins trobar els Cinc Camins, i d’aqui en direcció a Maspujols, cap a riera del Salt i l’ermita de Santa Anna a Castellvell, i torna a enllaçar amb els Cincs Camins fins al camí de les Ànimes i altre cop el punt de trobada de la pl. M. Àngels Ollé.

També hi ha la R13: Tomb per la pedrera (ruta llarga corrent o a peu), per córrer o caminar 12 quilòmetres, de dificultat baixa i 60 minuts de durada (corrent). Des del passeig, puja pel camí de les Ànimes fins a l’ermita de Santa Anna a Castellvell i baixa pel Cinc Camins fins a l’Institut Pere Mata i la plaça M. Àngels Ollé.

Finalment, s'ha previst R14: El Pere Mata i la partida de Monterolscircular de 4,5 quilòmetres, de dificultat baixa i una durada estimada 90 minuts. Des de l’inici del passeig a l’avinguda del Comerç fins a la Boca de la Mina, i d’aquí fins als cinc camins fent la volta exterior al recinte del Pere Mata fins tornar al punt de sortida.

Per a la senyalització dels recorreguts de les rutes fora del traçat del passeig s’han utilitzat els mateixos elements de senyalització de les Rutes Reus, Rutes de salut i paisatge.

Punt d'informació

Del 5 al 9 de juliol, al punt d’informació que s’instal·larà al passeig, tècnics de Reus esport i Lleure donaran a conèixer el traçat de les rutes, així com la informació de servei que s’ha elaborat específicament, amb consells per a la pràctica esportiva i de salut i informació d’interès que hi ha a l’aplicació.

Per evitar aglomeracions i compartir l’experiència de la posada en marxa de les rutes amb els primers a provar-les, caldrà reservar cita prèvia. Les rutes saludable són les primeres que es posen en marxa, coincidint amb l’obertura del passeig. Passat l’estiu està previst estrenar les rutes culturals i les rutes de l’aigua.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: