SANT PERE 2021

Reusdigital.cat i LANOVA Ràdio de Reus faran dos programes en directe per Sant Pere

A través de Facebook Live

Els dos mitjans de proximitat faran una programació especial per Sant Pere | Reusdigital.cat
per ReusDigital, Reus | 23 de juny de 2021 a les 10:56 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 de juny de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Els mitjans de comunicació Reusdigital.cat i LANOVA Ràdio de Reus faran, com és habitual, una programació conjunta especial de cara a la Festa Major de Sant Pere. Aquesta inclou un parell de programes en directe, a Facebook, que tindran lloc els dies 28 i 29 de juny. El primer seguirà les actuacions del Seguici des del carrer de la Festa, mentre que el segon mostrarà la Processó a la Prioral. 

Amb tot, la programació especial començarà ja per Sant Joan. D'aquesta manera, el diari i l'emissora de ràdio oferiran, en directe, el pregó de Sant Pere a càrrec de la consellera de Feminismes i Igualtat, la reusenca Tània Verge (a les 8 del vespre). A LANOVA Ràdio, a banda, i al programa Carrer Major (de dilluns a divendres, de 4 a 7 de la tarda), s'hi ofereixen entrevistes als protagonistes de Sant Pere. 

Al diari, els lectors hi podran llegir les cròniques dels actes més destacats de la programació, i veure-hi les galeries fotogràfiques que les acompanyaran. 

L'especial del dia 28 arrencarà a les 7 de la tarda, en directe i des del carrer de la Festa, per seguir les actuacions del Seguici. Serà conduït pel periodista Marc Busquets, i es podrà seguir a les xarxes socials de Reusdigital.cat. El del dia de Sant Pere, al seu torn, el conductor serà David Fernàndez, a través de les xarxes de LANOVA Ràdio.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: