SERVEIS

Les Biblioteques Municipals comencen l'horari d'estiu

Entrarà en vigor a partir del divendres 25 de juny

per Reusdigital.cat, REUS | 23 de juny de 2021 a les 09:54 |
Els espais exteriors de la Biblioteca Xavier Amorós acullen part de les activitats d'estiu | Ajuntament de Reus
Amb l'arribada de l'estiu, les Biblioteques Municipals modifiquen el seu horari d'atenció al públic, amb la voluntat de continuar prestant el servei durant aquests mesos, i d'adaptar-se a la programació d'activitats. 

Entraran en vigor a partir del divendres 25 de juny i seran els següents: a la Biblioteca Xavier Amorós, tots els matins de dilluns a divendres (de 10 a 2 del migdia) i les tardes de dilluns a dijous (de 5 a 8 del vespre); a la Biblioteca Pere Anguera, el matí de divendres (de 10 a 2 del migdia) i les tardes de dilluns a dijous (de 5 a 8 del vespre). 

Ambdues biblioteques restaran tancades divendres a la tarda, dissabtes i diumenges. Així mateix, el pròxim dilluns dia 28 de juny, vigília de Sant Pere, les biblioteques obriran només al matí.

Pel que a les activitats que complementen l'oferta, es recuperen els cicles de Biblioteques amb D.O els dilluns del mes de juliol, i Biblioteques Chill Out, els dilluns del mes d'agost. Un any més, els infants podran gaudir de l'activitat estrella de lectura de l'estiu, el Joc de lectura, aquesta vegada basada en el joc en totes les seves versions: jocs de taula, jocs tradicionals, jocs de rol, jocs realitzats amb materials de la natura, i acompanyada d'activitats i tertúlies que donen punts a l'hora d'anar superant diversos reptes durant tot l'estiu.

Per últim podem destacar la nova proposta "El Reus dels Bofarull". Dins els actes de l'Any Bofarull, Jaume Massó conduirà aquesta activitat els dijous d'agost. Una iniciativa que vol posar en valor els escenaris encara existents del temps de la família Bofarull i també il·luminar la ciutat que ja no existeix.
Participació