SERVEIS

Tots els espais esportius de Reus compten amb desfibril·ladors

Les Piscines Municipals també disposaran d'aquest recurs durant l'estiu

per Reusdigital.cat, 23 de juny de 2021 a les 09:34 |
Imatge del desfibril·lador en un equipament esportiu | Ajuntament de Reus
La totalitat de les instal·lacions que gestiona la societat municipal Reus Esport i Lleure estan cardioprotegides després de la instal·lació de vuit nous aparells desfibril·ladors, que són fixes als camps de futbol de l'Estadi Municipal, Reddis, Pastoreta, Districte V i Mas Iglesias, als polilleugers Alberich i Casas, Ciutat de Reus, Cèlia Artiga i Joan Rebull i al Pavelló Olímpic Municipal.

Les Piscines Municipals disposaran d'aquest recurs temporalment, durant el període de funcionament a l'estiu i, en aquest cas, com a aportació de l'adjudicatari dins del contracte del servei de socorrisme, atès que l'ús de desfibril·ladors en espais aquàtics requereix especials mesures d'aplicació.

La demanda de dotar de desfibril·ladors els Polilleugers Alberich i Casas i Ciutat de Reus va ser una proposta de Judit Beltran Capdevila als Pressupostos Participatius 2019, que gestiona la regidoria de Participació, Bon Govern i Serveis Generals. Reus Esport i Lleure ha ampliat la proposta inicial fins a cobrir tots els espais esportius adscrits a l'empresa municipal. 

 
Participació