ENSENYAMENT

La FEIC entrega cinc premis i beques a alumnes i professors de l'Escola Internacional del Camp

per Reusdigital.cat, 22 de juny de 2021 a les 11:41 |
Una imatge de l'acte | Cedida
L'Escola Internacional del Camp va ser l'escenari el passat divendres 18 de juny de l'entrega de premis i beques de la Fundació Escola Internacional del Camp. La FEIC ha desenvolupat en pocs anys un ampli ventall de premis i beques, pels seus propis mitjans o gràcies a les donacions de famílies i empreses que hi han volgut col·laborar.

Els guanyadors d'enguany han estat:

Premi Fruselva a l'estudiant en l'àmbit científic, tecnològic i matemàtic

Des del curs 2015-2016, l'EIC atorga un premi a un estudiant de l'àmbit científic, tecnològic i matemàtic amb l'objectiu de fomentar la iniciativa, l'interès i el talent entre l'alumnat de secundària de l'EIC en l'àmbit de la ciència, la matemàtica i la tecnologia. A partir d'aquest curs, Fruselva és el donant que fa possible el premi. Aquest curs 2020-2021, l'alumne guanyador del premi és Damià Colet Rabassa d'ESO4.

Premi FEIC a l'estudiant en l'àmbit humanístic

Aquest curs es dóna per primer cop el premi Fundació Escola Internacional del Camp a l'estudiant excel·lent en l'àmbit humanístic amb l'objectiu de fomentar la iniciativa i el talent entre l'alumnat de secundària de l'EIC en l'àmbit de les humanitats, valorant la seva implicació amb la comunitat, l'exigència personal, la capacitat de desenvolupar els seus talents i assumir els reptes amb atreviment i competència. Aquest curs 2020-2021, l'alumna guanyadora del premi és Leire Ugalde Salvá d'ESO3.

Beca a l'Excel·lència Família Gumà a un/a estudiant de l'EIC

Des de l'inici de l'escola s'ha atorgat la Beca a l'Excel·lència a un/a estudiant de l'EIC amb l'objectiu de reconèixer l'alumne/a excel·lent en l'àmbit acadèmic i personal valorant la seva implicació amb la comunitat, l'exigència personal, la capacitat de desenvolupar els seus talents i assumir els reptes amb atreviment i competència. Aquest curs 2020-2021, l'alumna guanyadora de la beca és Carla Zaera Piñol d'ESO3.

Premis Sòcrates Educa a l'Excel·lència Docent

Aquests premis, de tipus anual, promoguts l'any 2015 per la família Sanromà, pretenen promoure i reconèixer l'excel·lència de l'activitat docent en l'àmbit l'escolar incidint en la innovació educativa, el desenvolupament del projecte Sòcrates Educa i l'aplicació dels 4 pilars de l'escola, que són la internacionalitat, l'ús adequat de les tecnologies, la sostenibilitat i el servei a la comunitat. 

Dues beques encara obertes

A més de les beques i premis que es van entregar el passat divendres, la FEIC ofereix altres ajuts. Un d'ells és la Beca Sr. Esteve Blasi, una beca preferiblement pensada per una alumna de fora l'EIC, amb projecció acadèmica i ambició per uns estudis internacionals que, tenint talent, voluntat, actituds i aptituds per estudiar, tingui una limitació econòmica per poder cursar aquests dos anys d'estudis preuniversitaris i vulgui fer-los a l'EIC. La beca, que és bianual, cobrirà la totalitat de la despesa acadèmica de l'estudiant durant els dos cursos del batxillerat.

La segona beca és per a estudiants d'ESO, BAT i IBd. La FEIC promou un conjunt de beques (amb cobertura total o parcial del cost d'escolarització) als estudiants que, venint de fora l'EIC, vulguin cursar-hi els seus estudis i pels qui la condició econòmica pugui ser a priori un limitant. Els candidats/tes han de presentar la seva candidatura a la FEIC abans de final de juliol de cada curs.
Participació