ACTIVITATS D'ESTIU

Salou presenta l’agenda d’activitats «Estiu Jove a la Masia Tous 2021»

per Reusdigital.cat, Salou | 21 de juny de 2021 a les 16:05 |
La regidoria de Joventut ha organitzat 12 tallers | Cedida
La regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Salou ha presentat en roda de premsa l’agenda d’activitats Estiu Jove a la Masia Tous 2021, un conjunt de 12 tallers, de caràcter gratuït, adreçats als joves del municipi d’entre 12 i 35 anys. Tindran lloc, majoritàriament, a la Masia Tous de Salou, situada al número 1 del carrer de Maria Castillo. El programa ha estat presentat, aquest matí de dilluns, per part de l’alcalde de Salou, Pere Granados; la regidora d'Infància, Joventut i Adolescència, Julia Gómez; i el coordinador de Joventut, Infància, Cultura i Festes, Salvador Mimbrera.

Durant la presentació, Granados ha assenyalat que "el jovent ha estat molt castigat durant el període de pandèmia, i, per tant, des de l'Ajuntament, el que volem és oferir-li tot un seguit d'activitats per recuperar la seva vitalitat i incentivar-los, perquè s'impliquin de valent en totes aquestes activitats, per tal que puguin gaudir de la vida, que continua", ha dit.

Així mateix, ha assegurat que "tenim un deute amb tots els sectors, especialment, amb els nostres joves", i ha conclòs afirmant que "sempre serem al seu costat, perquè visquin d'una forma responsable, però, també, amb lleure, per tal que puguin gaudir de tot el gran ventall d'accions que se'ls ha preparat des de l'àrea". Per la seva banda, la regidora Julia Gómez ha manifestat que “és un plaer presentar aquest programa perquè teníem moltes ganes de fer activitats presencials dirigides als joves; era primordial, per a nosaltres, dotar d’una nova programació a l’espai que tenim destinat a la joventut de Salou”.

El jovent pot fer la seva inscripció, de forma prèvia, a través de l’aplicació Reservaplay. L’aforament serà limitat.

Consulteu la programació prevista aquí
Participació