1 de 10
JORNADA SECTORIAL

El programa didàctic «Seiem? 2021» acaba amb Gabriel Ferrater

La jornada és el proper 25 de juny | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus | 21 de juny de 2021 a les 13:50 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 de juny de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest divendres 25 de juny a les 12 del matí les Biblioteques Municipals de Reus (EBM) celebren la Jornada Seiem? 2021, que aquest any posarà l’accent en aquelles propostes didàctiques que tenen l’objectiu de donar a conèixer elements de la vida i de l’obra de Gabriel Ferrater, i que per això porten el subtítol Seiem amb Ferrater?

L’any 2022, s’escau el centenari del naixement del poeta a Reus i el 50 de la seva mort a Sant Cugat, per aquest motiu les Biblioteques Municipals de Reus han preparat un conjunt d’activitats que complementen i augmenten la seva oferta educativa habitual de visites didàctiques i que solen arribar a més de 2.000 alumnes de primària i secundària.

En aquesta ocasió, a més, es presentaran alguns dels recursos que s’han elaborat a l’entorn del programa Pròleg Gabriel Ferrater. La jornada està oberta a tota la comunitat educativa de Reus i el Baix Camp, tindrà un format virtual i cal inscriure’s al correu e3990102@xtec.cat o a info.biblioteques@reus.cat.

El programa de la jornada inclou a més, la presentació del regidor de Cultura, educació i política lingüística Daniel Recasens, una breu presentació de les novetats de l’oferta educativa dels Serveis Educatius del Baix Camp a càrrec de la seva directora Francesca Segarra i Carme Mariné, Coordinadora LIC. També intervindrà Sílvia Parés, tècnica d’Educació de l’Ajuntament de Reus. La jornada és el darrer acte de la primera part del programa Pròleg Gabriel Ferrater, que de març a juny de 2021ha ofert diverses activitats amb la finalitat de portar a la primera pàgina de l’actualitat la vida i obra de Gabriel Ferrater i empoderar el seus convilatans de la importància d’aquesta figura en el desenvolupament de la literatura i la cultura catalana dels anys 60.

 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: