TRIAL

El nou «bikepark» de Cambrils acull diumenge la Copa de Tarragona de Trial

per Reusdigital.cat, Cambrils | 21 de juny de 2021 a les 12:04 |
La presentació de la competició s'ha fet aquest dilluns | Cedida
Cambrils serà novament seu de la Copa Tarragona de Trial amb bicicleta el proper diumenge 27 de juny de 9 del matí a 2 quarts d'1 del migdia. La tercera edició de l'esdeveniment es disputarà al nou bikepark que ha instal·lat el departament d'Esports de l'Ajuntament de Cambrils al costat del camp de futbol de la zona esportiva municipal.

L'alcaldessa, Camí Mendoza; la regidora d'Esports, Natàlia Pleguezuelos, i el tècnic del club Biketrial Costa Daurada i campió del món del 2010, Àngel Batlle, han presentat la Copa Tarragona a les noves instal·lacions esportives. La Copa de Tarragona de Trial és un esdeveniment organitzat per Club Ciclista Bike Trial Costa Daurada, amb l'excampió Batlle com a dissenyador de les zones.

Com a novetat, enguany també col·laborarà en el campionat el nou Club Esquirols Cambrils de Trial amb bicicleta. A més d'aquest campionat territorial, durant el mes d'octubre Cambrils també serà seu de la Copa Espanya de Trial, que donarà accés a alguns pilots per participar a la Copa del Món de l'especialitat.

La roda de premsa també ha servit per presentar oficialment el bikepark que s'ha instal·lat a la zona esportiva municipal i que ja utilitzen diverses entitats. D'aquesta manera, s'ha donat ús a un espai 2.200 metres quadrats que no estava destinat a cap activitat esportiva. En aquesta superfície s'hi ha instal·lat sis zones de trial, un circuit de bmx i un circuit de mountain bike.

Cambrils compta amb el Certificat de Destinació de Turisme Esportiu des del 2013 i "l'aposta de l'Ajuntament per potenciar els esdeveniments esportius que afavoreixin el binomi esport i turisme", segons fonts municipals.
Participació