ART

El Tinglado 1 estrena «Quan l'aigua i el color dibuixen», una exposició de Lala Aloguín

Es podrà visitar des del 22 de juny fins al 25 de juliol

per Reusdigital.cat, 21 de juny de 2021 a les 09:13 |
El cartell de l'exposició | Port de Tarragona
El Tinglado 1 del Moll de Costa del Port de Tarragona, estrena aquest dimarts 22 de juny una nova mostra artística sota el títol 'Quan l'aigua i el color dibuixen', de l'artista tarragonina Lala Aloguín. 

L'aquarel·la que ens mostra juga amb la transparència dels colors, amb la textura del paper, i recull el gest espontani de l'artista que, com un fil conductor entre la percepció i l'expressió, fa aparèixer sobre el paper formes dinàmiques que s'esvaeixen. L'exposició és un joc de percepcions, un diàleg amb el paper que, finalment, ofereix la bellesa de les formes i l'estímul de la nostra pròpia imaginació.

L'exposició, d'entrada lliure, estarà oberta fins al diumenge 25 de juliol. L'horari per visitarla serà de dimarts a dissabtes de 10 del matí a 1 del migdia i de 5 de la tarda a 8 del vespre; i diumenges i festius d'11 del matí a 2 del migdia.

Pinzellades de l'artista

La Lala va néixer a Tarragona, a la plaça dels Carros, just davant del Port Tarragona, i se sent fortament vinculada amb el territori. Fa molts anys que pinta amb aquarel·les, de fet la seva infantesa està marcada per un estoig de colors i pinzells. La seva mare, de petita, li mostrava imatges de mil objectes que la Lala dibuixava des de la seva visió, amb ulls d'infant. El seu pare li va ensenyar a col·locar els objectes en diferents perspectives. La Lala de seguida va quedar fascinada per les figures, materials i els secrets que veia darrere les imatges que dibuixava al compàs del moviment de les seves pinzellades amb l'aquarel·la.
Participació