JUDICIAL

S'enfronten a penes de 8 a 27 anys de presó per abusos sexuals i induir a la prostitució a menors tutelades de Tarragona

La fiscalia planteja l'expulsió dels dos acusats al seu país quan hagin complert la meitat de la condemna

per Redacció, 18 de juny de 2021 a les 10:17 |
Audiència de Tarragona | Sílvia Berbís
Dos homes s'enfronten a penes de fins a 27 anys de presó pel delicte continuat d'abusos sexuals i inducció a la prostitució a tres menors que residien en centres tutelats de Tarragona. La fiscalia demana per al primer acusat 27 anys i cinc mesos de presó, mentre que per al segon encausat en sol·licita 8 anys, si bé proposa l'expulsió dels acusats al seu país quan hagin complert la meitat de les condemnes.

Els fets van produir-se durant el primer trimestre del 2017. El ministeri públic explica que tots dos sabien que algunes noies s'escapaven sovint dels centres i que aprofitaven les sortides per aconseguir diners, roba o begudes alcohòliques. "Eren especialment vulnerables donada la seva situació familiar i social", exposa l'escrit d'acusació. La fiscalia afirma que els dos acusats van mantenir relacions completes sexuals amb una de les víctimes en diverses ocasions, tenint "ple coneixement de la seva edat".

A una altra menor, un dels acusats, pel qual la fiscalia demana major pena, li va donar diners perquè li practiqués fel·lacions, també diverses vegades. El mateix processat va proposar a una tercera menor que "se sotmetés als seus desitjos sexuals a canvi de diners i altres donacions". A la vegada, "la impulsava que demanés el mateix a altres homes per aconseguir els seus capritxos", segons recull l'escrit de fiscalia. Per això el fa responsable d'abusos sexuals continuats a tres menors i induir una d'elles a la prostitució.
Participació