ACTIVITATS

Visites guiades i activitats gratuïtes al Gaudí Centre

Tindran lloc el divendres 25 de juny, per commemorar el 169è aniversari del naixement de l'arquitecte Antoni Gaudí

per Reusdigital.cat, 18 de juny de 2021 a les 09:41 |
Cartell de l'activitat | Ajuntament de Reus
El divendres 25 de juny, el Gaudí Centre programa visites guiades i activitats gratuïtes per celebrar i recordar la commemoració del 169è aniversari del naixement de l'arquitecte Antoni Gaudí.

Durant tot el dia hi haurà diferents activitats adreçades a tota mena de públic per acostar i difondre la vida i obra del genial arquitecte Antoni Gaudí. Una jornada amb diferents propostes per visitar el centre i conèixer les últimes novetats i activitats que s'han anat incorporant a l'equipament cultural.

Per aquesta edició es recupera la programació d'activitats en horari nocturn amb dues visites teatralitzades a dos quarts de 9 i a dos quarts de 10. Atès que ja haurà començat la Festa Major de Sant Pere, es vol convidar als ciutadans a gaudir d'aquest espai en un horari diferent de l'habitual, més festiu i lúdic.

Així mateix, durant la setmana de la Festa Major, els dies 22 i 23 de juny, el Gaudí Centre oferirà la possibilitat de realitzar visites en família. L'activitat consisteix en un itinerari de descoberta del Gaudí Centre on petits i grans formaran part d'aquesta visita tot finalitzant amb un taller artístic relacionat amb el món i l'obra d'Antoni Gaudí.

Totes aquestes activitats són gratuïtes i amb limitacions d'aforament, per tant cal fer reserva prèvia a través de la web a l'apartat de venda de tiquets
Participació