1 de 10
SOCIETAT

Sopar de Sant Pere de franc per a qui trobi (i lliuri) la llamborda de Reus

Dos restaurants del Mercadal impulsen una nova iniciativa per recuperar la pedra

Dos restaurants ofereixen un sopar de franc a qui trobi i entregui la llamborda del Mercadal | Reusdigital.cat
per Reusdigital.cat, Reus | 17 de juny de 2021 a les 18:38 |
Aquest article es va publicar originalment el 17 de juny de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El cas de la llamborda del Mercadal de Reus no s'ha tancat. El batlle, Carles Pellicer, va dir el passat dimarts que els lladres han estat identificats, que han demanat perdó però que tot i així se'ls ha sancionat. La multa és de 200 euros per a cadascun dels sis incívics que es van endur la pedra de plaça. A banda, l'alcalde va subratllar que també s'haurien de fer càrrec de la despesa que suposarà elaborar una nova peça i col·locar-la. En aquest sentit, el Gremi de la construcció del Baix Camp s'ha ofert a subministrar-la i instal·lar-la

El cas és que Pellicer no va tancar la porta a l'aparició final de la llamborda. L'alcade va indicar que els lladres van anar a buscar-la allà on l'havien deixada, però que no la van trobar. En conseqüència, pot tenir-la qualsevol. Davant d'aquesta possibilitat, un parell de restaurants del Mercadal ofereixen ara una suculenta recompensa per a qui la trobi i la lliuri. De cara a la nit de Sant Pere, Casa Coder i Cal Gallisà convidaran qui es presenti amb la pedra més buscada del món. 

 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: