BROSSA

Pellicer contactarà la setmana que ve amb Valoriza per formalitzar el contracte de la brossa

per ReusDigital, Reus | 17 de juny de 2021 a les 14:09 |
Imatge d'arxiu d'uns contenidors a Reus | Reusdigital.cat
Dies després que es donés a conèixer que el Tribunal Català de Contractes ha avalat el procés de licitació del nou contracte del servei de la brossa a Reus, i que es va adjudicar a Valoriza-Romero Polo, el batlle Carles Pellicer ha exposat que "sempre he tingut la confiança amb la mesa de l'Ajuntament que va fer l'avaluació de la licitació; ara s'obre una nova etapa que portem mesos de retard".

L'alcalde ha explicat que la setmana vinent es posarà en contacte amb l'UTE integrada per Valoriza Medioambiente i Romero Polo per iniciar la formalització del contracte; en aquest entit, ha indicat que confia que a finals d'any l'empresa haurà col·locat els 3.000 contenidors nous i renovat la flota amb un centenar de vehicles.

Pellicer també ha garantit que tots els treballadors mantindran el seu lloc de feina. Cal recordar que fins ara el servei el presta Fomento de construcciones y contratas (FCC), que va presentar recurs al tribunal per suposats defectes de forma en l'oferta de Valoriza, i que ha estat desestimat. 
Participació