SERVEIS

La setmana vinent obren les piscines de Vandellòs, Masboquera i Masriudoms

Una de les piscines municipals de Vandellòs i l'Hospitalet | Cedida
per Reusdigital.cat, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant | 17 de juny de 2021 a les 14:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 17 de juny de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant obrirà les piscines municipals de Vandellòs, Masboquera i Masriudoms el proper dimecres, 23 de juny. Aquestes piscines descobertes estaran obertes al públic fins al 12 de setembre, en horari de matí i de tarda: de dilluns a divendres, de 12 a 3 i de 5 a 8; i dissabtes i diumenges, d’ 11  dos quarts de 3 i de dos quarts de 5 a 8.

Les persones que vulguin utilitzar-les hauran de signar el compromís de responsabilitat per a l’ús de les instal·lacions. Mitjançant la signatura d’aquest document, es comprometran a respectar les mesures per a la prevenció de la Covid-19 establertes per l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament, d’acord amb les indicacions de les autoritats sanitàries.

Per la seva banda, el consistori vetllarà pel compliment d’aquestes mesures i farà un registre d’assistència i mesurarà la temperatura dels usuaris i usuàries a l’entrada. A més, incrementarà el servei de neteja i desinfecció, garantirà el funcionament constant del sistema de recirculació dels vasos d’aigua i farà un control permanent de la presència de desinfectant en l’aigua de bany.

Per adquirir els abonaments, individuals o familiars, o demanar més informació es pot contactar amb l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament per telèfon (977 82 05 23) o per correu electrònic (esports@vandellos-hospitalet.cat). Les persones empadronades al municipi, amb una antiguitat mínima de 2 anys, tindran un descompte del 5% en els abonaments; i entrada gratuïta si són majors de 65 anys.

Els infants menors de 10 anys hauran d’anar acompanyats d’una persona adulta abonada o amb possessió de l’entrada puntual corresponent.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: