1 de 10
MÓN EMPRESARIAL

FiraReus estrena una nova web enfocada al públic professional

També ha dissenyat un catàleg de propostes per a esdeveniments i reunions

Una imatge de la nova pàgina web | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus | 17 de juny de 2021 a les 13:34 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 17 de juny de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'equip de professionals de firaReus Events ha dissenyat un catàleg de productes amb propostes personalitzables per a tota classe d'esdeveniments i reunions, amb la finalitat de dinamitzar l'activitat econòmica del territori i ajudar a les empreses a reactivar la seva activitat comercial, potenciant els equips de treball un cop es reprengui l'activitat presencial en el sector del mercat de reunions.

Algunes d'aquestes propostes ja s'estan treballant, com per exemple, les sessions d'equip "Reconnecta", a través de les quals es dissenyen estratègies i dinàmiques d'equip per augmentar la productivitat i les relacions entre els departaments de l'empresa. La regidora d'Economia i Coneixement i consellera delegada de REDESSA, Teresa Pallarès, ha explicat que "firaReus Events treballa amb l'objectiu de generar activitat de valor que fomenti la recuperació econòmica de la ciutat i el territori. La innovació en el sector MICE i la implementació de les noves tecnologies són també els eixos al voltant dels quals es dissenyen aquests nous productes".

Per tal de potenciar la comercialització d'aquest catàleg, firaReus estrena una nova web enfocada al públic professional on es posa èmfasi en els esdeveniments personalitzats i a mida de cada empresa. També s'ha potenciat el tour virtual a les instal·lacions i els plànols interactius en 3D, amb la finalitat de facilitar la visita a les instal·lacions tant a les empreses com als organitzadors professionals de congressos i convencions. 

El nou portal web conté també tota la informació sobre el Pla de Contingència de firaReus Events amb totes les mesures de seguretat i sanitat amb relació a la covid-19.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: