1 de 10
ESDEVENIMENTS

La Càtedra UNESCO d'Habitatge de la URV acull el Congrés nacional sobre habitatge col·laboratiu i territori

S'hi tracta l'accés a l'habitatge avui, l'habitatge col·laboratiu i els consumidors, la fiscalitat de l'habitatge col·laboratiu i la cohesió territorial i l'habitatge durant el 16 i el 17 de juny

Un moment del Congrés nacional sobre habitatge col·laboratiu i territori | URV
per Reusdigital.cat, 17 de juny de 2021 a les 11:51 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 17 de juny de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Congrés nacional sobre habitatge col·laboratiu i territori que té lloc els dies 16 i 17 de juny de manera virtual gira al voltant de quatre panells temàtics: l'accés a l'habitatge avui, l'habitatge col·laboratiu i els consumidors, la fiscalitat de l'habitatge col·laboratiu i la cohesió territorial i l'habitatge. Es tracta de dues jornades amb l'habitatge com a protagonista, organitzades en quatre panells que acullen més de 50 ponències procedents de 25 universitats i institucions diferents. Assisteixen al congrés més de 100 acadèmics i professionals del món de l'habitatge.

Entre les ponències presentades aquest dimecres per investigadors de la URV hi ha "La vivienda colaborativa a través de la "tokenización" de derechos en la tecnología blockchain, de Rosa M. Garcia Teruel i "La vivienda asequible y social a nivel europeo: retos, lecciones aprendidas y recomendaciones", de Núria Lambea Llop, entre d'altres. Avui es presentaran, entre d'altres, "Medidas fiscales para evitar la despoblación", d'Estela Rivas Nieto. El congrés compta amb el suport del Ministeri de Ciència i Innovació i desenvolupa treballs que són objecte de preocupació a l'informe "España 2050", al qual va contribuir el director de la Càtedra, Sergio Nasarre.

El vicerector d'Innvació i Tranferència del Coneixement de la Universitat Rovira i Virgili, Francisco Medina Cabello; el director general d'Habitatge i Sòl del Govern d'Espanya, Francisco Javier Martín Ramiro, i el secretari de l'Agenda Urbana i Territori de la Generalitat de Catalunya, Agustí Serra Monté, han donat el tret de sortida al Congrés nacional sobre habitatge col·laboratiu i territori. El programa i les ponències es poden consultar al web del congrés. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: