SOCIETAT

El Gremi de la construcció del Baix Camp s'ofereix per subministrar i posar la nova llamborda

per Reusdigital.cat, Reus | 16 de juny de 2021 a les 16:16 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 de juny de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Gremi de la Construcció del Baix Camp ha enviat aquest matí de dimecres una carta a l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, en la qual es posa a disposició de l'Ajuntament per tal de subministrar la nova llamborda i per realitzar les tasques d'instal·lació d'aquesta peça desapareguda fa uns dies a la plaça del Mercadal. Cal recordar que, en les darreres hores, el batlle ja ha assenyalat que en posaran una de nova, ja que no ha aparegut la sostreta, tot i els advertiments de les autoritats a les persones que van causar la malifeta. De fet, ha dit que en principi de la confecció i instal·lació se n'encarregarà la brigada. 

L'entitat, que agrupa més d'un centenar d'empreses del sector de la construcció del Baix Camp i d'altres comarques properes, "reconeix la importància de la conservació del patrimoni i lamenta la sostracció d'aquesta llamborda d'un espai tan simbòlic com és el Mercadal a la ciutat", segons s'ha assenyalat en un comunicat.

Per aquest motiu, i si s'accepta la seva proposta, el Gremi de la Construcció del Baix Camp s'encarregarà d'assumir les despeses derivades de la fabricació de la nova llamborda i també la seva instal·lació per part de diversos professionals d'empreses de l'ens. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: