1 de 10
AJUTS I SUBVENCIONS

Benestar Social explica els ajuts a les associacions de veïns de Reus

Una imatge de la reunió | Reus.cat
per Reusdigital.cat, Reus | 16 de juny de 2021 a les 13:31 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 de juny de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Una vintena de representants d'11 entitats veïnals de Reus han participat en una trobada organitzada per la regidoria de Benestar Social, amb suport de la regidoria de Relacions Cíviques, a la sala d'actes de l'antic hospital. L'objectiu és apropar a la ciutadania els serveis d'atenció a les persones, en especial a les que es troben en situació de vulnerabilitat.

Durant la trobada, que va comptar amb la presència de les regidores Montserrat Vilella i Montserrat Caelles, l'equip tècnic de la regidoria de Benestar Social va explicar als representants veïnals les subvencions socials actualment actives: menjador escolar, pobresa energètica i targeta de l'autobús municipal per a determinats col·lectius.

A més, les tècniques van manifestar la necessitat d'enfortir la relació i el treball conjunt amb les associacions i de facilitar els canals de comunicació entre ajuntament i entitats en el context actual de pandèmia. Els membres de les entitats veïnals van valorar de manera positiva la trobada. També van manifestar les dificultats que de vegades troben els veïns a l'hora de contactar amb l'Ajuntament i la importància de poder facilitar aquest contacte a través de les entitats veïnals, més pròximes i que sovint coneixen les necessitats de cadascú.

En el mateix sentit, al veïnat en situació de vulnerabilitat li pot resultar més fàcil demanar informació a l'associació de veïns abans de demanar l'ajut a l'Ajuntament i evitar així l'estigmatització que pot suposar per algunes persones demanar ajut, sobretot si és la primera vegada que ho fan. Per tot això, les associacions veïnals van mostrar la seva disposició a continuar col·laborant amb l'administració municipal i a traslladar al veïnat la informació sobre els diferents ajuts vigents en aquests moments.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: