1 de 10
ENTITATS

La Cambra treballa per celebrar Reus viu el vi a la tardor

També es prepara una nova iniciativa, dedicada a la farina i als elaboradors del territori

Just, als estudis de LANOVA Ràdio de Reus, aquest dimecres | LANOVA Ràdio
per Marc Busquets, Reus | 16 de juny de 2021 a les 12:29 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 de juny de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Cambra de Comerç de Reus treballa per poder celebrar la fira Reus viu el vi de cara a la tardor, a l'octubre. Ho ha exposat el president de la corporació, Jordi Just, al programa La cua de palla de LANOVA Ràdio de Reus, i que coprodueix Reusdigital.cat. A banda, l'entitat preveu poder celebrar altres esdeveniments emblemàtics com la ruta de tapes Ganxet pintxo. Una nova festa seria dedicada a la farina, precisament per posar en valor la tasca dels productors del territori que són adherits a l'ens. 

Tot plegat, ha assenyalat, en el marc de la celebració dels 135 anys de trajectòria de la Cambra. El segon semestre, doncs, es contempla des de la corporació per poder dur a terme una sèrie d'iniciatives socials i empresarials. En aquesta línia, Just ha subratllat que a l'entitat s'hi ha impulsat una campanya de mecenatge i que la voluntat és la d'organitzar un sopar, amb la intervenció d'un ponent, per obsequiar les empreses que han fet costat a la corporació. Igualment es planteja la celebració d'actes a les capitals de comarca que són àmbit de la Cambra. "Volem sortir al carrer i que la gent vingui a Reus", ha manifestat Just. 

En el cas de la fira Reus viu el vi, l'objectiu passa per celebrar-la presencialment, sempre i quan el context sanitari ho permeti i la campanya de vacunació contra la covid-19 doni els seus resultats. Pel que fa al nou esdeveniment dedicat a la farina, Just ha explicat que la festa en qüestió comptarà amb la implicació dels elaboradors de proximitat, i que a la mostra s'hi podrien tastar productes diversos. Pel que fa a la Ganxet pintxo, Just ha indicat que "l'estem treballant, tot i la incertesa. Ho estem intentant tirar endavant, i farem una ruta de tapes que serà sonada", ha dit. 

El futur de la Llotja de Reus

Finalment, Just ha avançat que s'està acabant d'ultimar un projecte per al futur de la Llotja de Reus amb la finalitat de captar fons europeus Next generation. Quan va arribar a la presidència de l'entitat, el 2019, Just va plantejar organitzar quelcom similar a un concurs d'idees per decidir quin futur ús es podria donar a l'espai. Igualment va indicar que s'hi fes el que fes hauria d'acollir les empreses adherides a la corporació, tot obrint la porta a concebre un lloc polivalent on poder-hi fer tot tipus d'activitats. 

Finalment, i pel que fa a la seva continuïtat al capdavant de la Cambra, Just ha assegurat que la voluntat passa per fer complir el compromís de deixar la presidència, en l'últim any del mandat, a l'empresària Àgata Girbes. 

Recupereu La cua de palla d'aquest dimecres, amb Jordi Just:
 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: