1 de 10
VIDA MUNICIPAL

Surten a licitació els jardins educatius de les escoles bressol L’Olivera, La Ginesta i Montsant

El pati d'una escola bressol de Reus | Reus.cat
per Reusdigital.cat, Reus | 16 de juny de 2021 a les 10:54 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 de juny de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La licitació del projecte de l’execució de les obres dels jardins educatius de les escoles bressol municipals l’Olivera, la Ginesta i Montsant ha sortit publicada, amb un pressupost de prop de 70.000 euros (IVA inclòs). Les empreses que desitgin executar l’obra tenen fins al 28 de juny per presentar la seva oferta.

Aquesta licitació farà possible la transformació de dos patis més de les Escoles Bressol Municipals (EBM) de Reus en jardins educatius. Contempla el projecte de reforma del pati de l’Escola Bressol Municipal l’Olivera en jardí educatiu (amb un pressupost de 25.525,56 euros (sense IVA) i la documentació tècnica per a la remodelació del pati de joc de l’Escola Bressol Municipal Montsant (amb un pressupost de 14.367,11 euros (sense IVA).

A l’Escola Bressol Municipal la Ginesta es contempla la reposició del paviment exterior de cautxú i substituint-lo per un espai enrajolat (amb un pressupost de 17.695,94 euros (sense IVA), anteriorment ja es va dur a terme la reforma cap a un espai més natural i jardí educatiu i quedava pendent aquesta actuació. La durada aproximada d’execució del contracte, en un sol lot, serà de tres mesos.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: