SERVEIS

L'Ajuntament renova la flota de vehicles de les Brigades Municipals

Es destinaran a les unitats de construcció, mobiliari urbà, muntatges i jardineria

per Reusdigital.cat, 16 de juny de 2021 a les 09:48 |
L'edifici de les Brigades Municipals | Ajuntament de Reus
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 de juny de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Reus ha iniciat un procés de renovació de la flota de vehicles de les Brigades Municipals, donada l'antiguitat de l'actual, que compta amb una mitjana de 20 anys. El consistori apunta que la inversió ha de contribuir a la millora de les condicions laborals dels treballadors de la Brigada així com a la millora de la prestació dels serveis. Alhora, comportarà eliminar l'elevat cost econòmic que suposa el manteniment dels vehicles actuals.

En total es renovaran 9 vehicles, els primers dels quals ja s'ha finalitzat el procés de licitació, s'han adjudicat i se subministraran, previsiblement, a finals d'aquest mes de juny. Es tracta de tres vehicles inclosos en el Pla d'Inversions 2020, que s'han adjudicat per un import de 245.319,5 euros.

Concretament, es destinaran a les diferents unitats de les Brigades, especialment les de construcció, mobiliari urbà, muntatges i jardineria: un camió de 16 Tones, amb grua i caixa oberta; una minicarregadora compacta amb accessori per a retroexcavadora; un carretó elevador 4x4.

D'altra banda, l'Ajuntament té en fase de licitació dos contractes de subministrament més, un corresponent al Pla d'Inversions 2021, amb un import de licitació de 119.995,70 euros; i l'altre, fruit del romanent del pressupost municipal de 2020, amb import de 30.000 euros. Amb els dos contractes es podran adquirir els vehicles següents: una biotrituradora mòbil sobre remolc; un camió de massa màxima autoritzada fins a 3.500 Kg, 3 places amb caixa oberta; dos camions de reduïdes dimensions, 2 places amb caixa oberta; una furgoneta de 5 places; i una furgoneta de 2 places.

Els 6 vehicles s'assignaran principalment a les unitats de jardineria, construcció, mobiliari urbà, pintura i de manteniment de fonts i sortidors ornamentals de les Brigades Municipals.
Participació