SANT PERE 2021

Es posa en marxa la botiga de Reus Cultura

Hi ha prop d'una cinquantena de productes a la venda

per Marc Busquets, Reus | 15 de juny de 2021 a les 14:03 |
Recasens i Pellicer han presentat els nous productes de la botiga | Reus.cat
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 de juny de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Institut Municipal Reus Cultura ha presentat aquest dimarts al migdia els nous productes de marxandatge de la seva nova Botiga, vinculats a Sant Pere i Misericòrdia i també amb el Museu de Reus. El regidor de Cultura i Política Lingüística, Daniel Recasens, ha explicat que "el que busquem és l’ampliació i també la renovació dels productes de marxandatge que tenim, amb una clara voluntat de reforçar el sentiment de pertinença a la ciutat i a la cultura de la ciutat". Al seu costat, el batlle, Carles Pellicer, ha posat en valor que la Festa Major "reforça el vincle dels veïns amb la ciutat". Hi ha dos punts físics de venda: a la Casa Rull i al Museu Salvador Vilaseca. Al primer, l'horari serà de dilluns a divendres de 10 a 2; al segon, al raval de Santa Anna, de dimarts a dissabtes, de 10 2 i de 5 a 8. 

Segons ha exposat Recasens, a la botiga hi ha 48 productes de sèrie limitada a la venda. La voluntat és anar incorporant novetats a la botiga i que sigui un nou atractiu per a la ciutadania. El 75% dels productes de la botiga ReusCultura estan relacionats amb la Festa Major i, la resta, amb els Museus. De tots els productes, el 70% són "nous, amb nous dissenys".

Recasens ha afegit que "una de les particularitats que volem remarcar és que hem estat sensibles a l’hora de seleccionar els productes amb tota aquella oferta que prové de la producció de centres ocupacionals de capacitats diverses de la ciutat. És per això que el 35% dels productes estan produïts pel Taller Baix Camp i Topromi".

Els dissenys nous són el Nen a Portici, de Marià Fortuny; la Cervoleta, d’època paleolítica, recuperada pel doctor Salvador Vilaseca l’any 1932, i els gegants (els Indis, els Vitxets, els Moros, els Negres, els Japonesos i el Carrasclet). El ventall de preus dels diferents productes oscil·la entre els 2 i els 18 euros. I a més, amb una compra per valor de 20 euros mínim es regalarà un joc de sotagots de la Festa Major (que té un preu de 6 euros).

Entrades de la Festa Major

Les entrades per a tots els actes, espectacles i concerts programats per la Festa Major de Sant Pere estaran a disposició de la ciutadania a partir d'aquest dimecres, dia 16 de juny, a partir de les 4 de la tarda.

Recasens ha apel·lat a la "responsabilitat" de les persones davant la reserva d'entrades per tal que totes les localitats disponibles estiguin ocupades en el moment de la realització de les activitats. Per sol·licitar les localitats es podrà fer a través de l'enllaç entrades.reuscultura.cat.
 

Articles de la botiga Foto: Alba Cartanyà

 

Més articles de la botiga Reus Cultura Foto: Alba Cartanyà

Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: