DANSA

Neix a Reus el primer congrés virtual de dansa jazz a escala mundial

El Jazz World Congress 2021 tindrà lloc del 27 al 29 d'agost

Una imatge de la roda de premsa de presentació | Alba Cartanyà
per Alba Cartanyà, Reus | 15 de juny de 2021 a les 13:29 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 de juny de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Alumnat i professorat de dansa se solen trobar amb la necessitat de marxar a l'estranger per continuar la seva formació o per actualitzar-se professionalment; però no tothom té la capacitat econòmica de poder fer-ho. Com a resposta a aquesta situació, neix a Reus el Jazz World Congress 2021, que se celebrarà en format virtual els dies 27, 28 i 29 d'agost. Es tracta del primer congrés de dansa jazz en línia d'abast mundial, que té la voluntat d'oferir cursos "de màxima qualitat".

El congrés compta amb un total de 17 classes, 8 pràctiques i 3 teòriques, impartides per professors de diferents parts del món. Per això, l'horari està adaptat per tal que tothom pugui seguir les sessions des de qualsevol lloc. La idea és que sigui un "espai de diàleg, reflexió i intercanvi de coneixements sobre la dansa".

Nivell intermedi-avançat

Aquest primer congrés va destinat a persones que ja estiguin dins del món de la dansa, i tinguin un nivell intermedi-avançat de jazz. S'hi veuran representats tots els estils: Líric, Contemporani i Broadway, entre d'altres. Una persona s'encarregarà de traduir totes les classes a l'anglès, que serà la llengua principal de les trobades.

Com que es tracta d'una proposta virtual, de moment no s'han limitat les places. Tanmateix, des de la organització apunten que tampoc volen perdre la part de la proximitat entre els participants, i que si en algun moment s'han de tancar les places ja s'avisarà a través de la web.

Les persones que vulguin participar poden matricular-se de classes concretes, i també hi ha packs i descomptes per a centres de dansa. La classe d'interpretació és gratuïta.

Projecte nascut a Reus

Tot i que té la intenció de ser un referent de la dansa a escala mundial, el Jazz World Congress neix a Reus. La idea, segons ha explicat la responsable de Núvol Blanc, Tania Sala, durant la roda de premsa de presentació, és que en algun moment es pugui fer en format presencial (o híbrid) aquí a la ciutat. De moment, l'acte virtual d'inauguració i benvinguda d'aquest primer congrés es farà des del Teatre Fortuny.

Per a consultar tota la informació, es pot consultar la pàgina web del Jazz World Congress 2021. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: