OCI

Les piscines municipals del parc dels Capellans obriran el 21 de juny

Una vista aèria de les piscines del parc dels Capellans de Reus | Reus.cat
per Reusdigital.cat, Reus | 15 de juny de 2021 a les 09:50 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 de juny de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Les piscines municipals d’estiu de l’àmbit aquàtic del parc dels Capellans obriran de nou les seves portes aquest 21 de juny, després del tancament decidit l’estiu passat arran de la pandèmia. Les piscines romandran obertes del 21 de juny al 29 d’agost, en l’horari habitual, de les 11 del matí a les 8 del vespre, de dilluns a diumenge.

Aquesta temporada d’estiu les piscines recuperen el seu servei habitual amb les adaptacions i restriccions derivades de les mesures de prevenció de la covid-19. Aquestes mesures impliquen una reducció de l’aforament, establert pel Procicat al 70% a data d’avui; l'obligació de mantenir la distància de seguretat interpersonal mínima d’1,5 metres; l’obligatorietat de portar mascareta a les taquilles d’entrada i als accessos; i l’establiment de reforços de neteja extraordinaris.

El regidor d'Esports, Pep Cuerba, ha dit que "la reobertura de les piscines aquest estiu és molt bona notícia perquè els usuaris, majoritàriament famílies amb canalla, podran tornar a gaudir d'aquestes instal·lacions municipals i perquè implica que l'evolució de la pandèmia és positiva, i per tant, poc a poc, tornem a la normalitat".

Tarifes sense increment

Les tarifes de les piscines es mantindran en els paràmetres dels últims anys, sense increment. Només s’arrodoneixen els imports, majoritàriament a la baixa, per tal de facilitar la compra de les entrades, reduir les fraccions de moneda i agilitzar l’entrada al recinte. Les tarifes disposen d’un preu diferenciat per a infants i tercera edat i d’un important grup de descomptes (carnet o targeta jove, targeta daurada, famílies nombroses o monoparentals, entre altres).

Passis mensuals, de temporada i bons 10

Dins de les modalitats d’entrada, aquesta edició mantindrà els passis mensuals, de temporada, els bons 10 i les entrades diàries i de matí o tarda, amb l’única restricció de l’aforament vigent en cada moment.

Com ja es habitual, la setmana prèvia a l’obertura al públic de les instal·lacions es desenvoluparan les trobades d’alumnes dels centres educatius de Reus i el Baix Camp. També s’ha programat l’activitat d’aiguagim, adreçada al públic en general a partir dels 16 anys per impulsar l’activitat física en el medi aquàtic. L’activitat consta de dues sessions setmanals en horari previ a l’obertura al públic de les piscines, més una hora de bany lliure.

Finalment l’atenció a grups (casals, campus, etcètera) disposarà d’una limitació i atenció adaptades a les actuals circumstàncies epidemiològiques.

Es poden consultar les normes d’ús, tarifes i descomptes aplicables aquí.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: