TURISME

Nou web per a la promoció turística de Reus

per Reusdigital.cat, Reus | 14 de juny de 2021 a les 13:48 |
Caelles, a la presentació del nou web | Reus.cat
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 de juny de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La regidoria de Promoció de Ciutat posa en marxa a partir d'aquest dilluns la seva nova pàgina web, amb el domini reusturisme.cat. El nou portal presenta una profunda renovació i posada al dia, actualitzant l'anterior que es va crear l'any 2013. Montserrat Caelles, regidora de Promoció de Ciutat, ha explicat que "reusturisme.cat és un espai molt complet, de navegació realment fàcil, i tenint en compte que els turistes ara mateix, preparen els seus desplaçaments i vacances abans d’arribar a destí i amb més anticipació que en el passat, estem segurs que els serà una eina de gran utilitat".

Per al nou portal s'han tingut en compte les tendències actuals dels usuaris, "hem convertit reusturisme.cat en la millor eina de consulta i de preparació de l’estada turística a la ciutat. Parlem d’una web experiencial: el potencial visitant planeja la visita a la ciutat partint dels seus gustos i preferències, és a dir, des del mateix sofà de casa llista els espais a visitar i les experiències a viure un cop arribi a Reus", explica.

La web es pot consultar en quatre idiomes i des de qualsevol tipus de dispositiu. Caelles ha explicat que "la seva pàgina principal està pensada per seduir a l’usuari des del minut zero en què comença la seva navegació. De funcionament intuïtiu, visualment atractiva i dinàmica, de ràpida resposta i adaptada a qualsevol dispositiu i, molt important, als gustos dels visitants".

El disseny segueix el mateix manual d'estil de la nova marca de ciutat Reus Ciutat amb Geni. Una escapada genial, tant pel que fa a la tipografia, com els colors i les icones. La home s’estructura amb els principals recursos turístics de Reus i dins de cadascun es van desenvolupant la resta dels atractius de la ciutat: Descobreix Reus Tots els secrets d’una ciutat amb geni.

El cercador de reusturisme.cat mostra els restaurants i hotels de la ciutat. Cadascun disposa d’una fitxa amb tota la informació: descripció, imatges, dades de contacte, ubicació, i altres. En cas que algun restaurant de la ciutat hi no aparegui, cal enviar un mail amb les seves dades a Reus Promoció i serà incorporat.

La web disposa d’un detallat gestor de continguts des del qual Reus Promoció pot autogestionar tot el contingut que es publica al web, recordem que és una web molt dinàmica i la informació ha d’estar actualitzada en tot moment. Cada apartat de le web té la seva pròpia url d’aquesta forma es pot interactuar amb ella a través de les xarxes socials tot millorant el seu posicionament als buscadors.

La web s’ha desenvolupat amb un sistema d’alt nivell que permet una navegació clara i fluida i està molt enfocada a l’experència de l’usuari, perquè aquest es pugui crear la seva propia visita personalitzada a la ciutat.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: