BÀSQUET

El júnior femení de bàsquet del Reus Deportiu, campió territorial

per Reusdigital.cat, Reus | 14 de juny de 2021 a les 11:42 |
Les campiones, en una foto de grup | Reus Deportiu
El júnior femení de bàsquet del Reus Deportiu s’ha proclamat campió del torneig territorial després de superar 71-42 a l’AB Salle Tarragona en l’encreuament final. Abans de plantar-se en la final de la competició organitzada per la Federació Catalana de Bàsquet, l’equip dirigit per Antoni Larramona va liderar la fase regular amb un balanç de quatre victòries i dues derrotes.

En la segona fase, va superar l’eliminatòria davant el CB Tarragona tot guanyant els dos duels (53-64 i 53-48). En una temporada sense pandèmia, l’equip roig-i-negre disputaria el Campionat de Catalunya, una final a quatre amb els altres campions de les demarcacions de Lleida, Girona i Barcelona. A hores d’ara, la coordinació de la secció de bàsquet no ha rebut cap notificació al respecte.

Aquestes pròximes setmanes hi ha jornada de portes obertes de la secció de bàsquet. Dimarts i dijous de les 5 a les 6 de la tarda serà el torn per a les categories preinfantil; infantil i cadet. Dimecres 16 i dilluns 21 es destinarà de dos quarts de 5 a dos quarts de 7 per als prebenjamins i alevins.
Participació