FOTOGRAFIA

L'INS Gabriel Ferrater, entre els guanyadors del 4t Concurs de fotografia matemàtica de l'APMCM

També han estat premiades dues alumnes de l'Escola Prat de la Riba i de l' Institut Gaudí

per Reusdigital.cat, Reus | 14 de juny de 2021 a les 09:52 |
Cartell del concurs | Cedida
Després d'un any de pausa per la pandèmia, l'Associació de Professors i Mestres de Matemàtiques de les Comarques Meridionals (APMCM), ha convocat aquest curs 2020/2021 el seu 4t Concurs de fotografia matemàtica.

​Les escoles i instituts organitzen primer concursos interns, i el professorat comenta les fotografies. De cada centre en surt un representant, i finalment les fotografies enviades a concurs són valorades per un jurat. Aquest any, han resultat guanyadores alumnes de centres de Reus, concretament, Rebeca Mois de l'Escola Prat de la Riba; Irina Bono de l'Institut Gaudí; i Ariadna Mas de l'institut Gabriel Ferrater. 

També han estat premiats alumnes de centres educatius de Cambrils, Tarragona, Tortosa, Mora la Nova Altafulla i Valls. Els premis han consistit en material fotogràfic.

Connectar les matemàtiques amb la fotografia és una oportunitat d'un valor pedagògic molt ric i que permet treballar conceptes matemàtics a través de la creativitat; és per això que, mitjançant aquest concurs, pretenem continuar potenciant aquesta eina. 
Participació