SOCIETAT

El Parc Samà reviu l’època dels indians

per Reusdigital.cat, Cambrils | 12 de juny de 2021 a les 14:04 |
El Parc Samà reviu l'època dels indians | Cedida
La Festa del Modernisme i dels Indians ha tornat a al Parc Samà amb la seva cita anual per inaugurar el laberint vegetal dels Objectius de Desenvolupament Sostenible que impregnen l'esperit de parc. Per aquest dissabte i diumenge, s'han organitzat visites guiades i teatralitzades per recrear l'ambient de segle XIX al ritme de la música cubana en directe. 

Un cap de setmana ple d'activitats i espectacles relacionats amb el Modernisme i l'època dels indians a Catalunya, que ha arrencat aquest migdia amb la música de Son Clandestino, que actuarà també el diumenge des de la 1 del migdia. La música serveix de teló de fons per a una incursió en els llocs més interessants de el parc de la mà de personatges d'època que s'encarreguen de les visites teatralitzades. Aquestes rutes continuen demà diumenge al matí i a la tarda.

El Parc Samà ha aprofitat la festa per mostrar per primera vegada la placa que l'acredita com a membre de l'Itinerari Cultural Europeu de Jardins Històrics en presència de l'alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, la regidora de Turisme, Marta Borràs, la directora del Patronat de Turisme de Cambrils, Amèlia Rico, i la directora del Parc Samà, Marketa Stverakova.

Els visitants del parc han pogut endinsar-se per primera vegada en el traçat del laberint vegetal, que té 17 illes, cadascuna dedicada a un Objectiu de Desenvolupament Sostenible (ODS).
Participació