FESTES

Torna la celebració de Sant Joan a Mont-roig i a Miami Platja

per Reusdigital.cat, Mont-roig del Camp | 11 de juny de 2021 a les 12:51 |
Cartell de la celebració | Cedida
La nit de Sant Joan se celebrarà a Mont-roig i a Miami Platja amb dos espectacles de foc que es faran a la pista d’estiu i al pati de l’escola Joan Miró, respectivament, a partir de dos quarts d'11 de la nit. Aquest espectacle anirà a càrrec de la companyia Manos de Fuego, que oferirà una gran varietat de disciplines circenses, dansa, acrobàcia i efectes pirotècnics.

A Mont-roig, prèviament a l’espectacle de foc, hi haurà la lectura del Missatge dels Focs de Sant Joan, després que l’Associació de Veïns Muntanya Roja hagi organitzat la tradicional recollida de la Flama del Canigó. Per accedir a tots dos recintes i per tal de ser molt curosos amb tots els protocols de seguretat per la Covid-19, caldrà reservar prèviament les entrades, que seran gratuïtes.

La reserva de localitats es podrà fer a través dels següents canals. Mitjançant la Seu electrònica de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp (a l'apartat cita prèvia, caldrà reservar l’entrada per l’espectacle de Mont-roig o de Miami Platja). En el procés de reserva d’una localitat s’haurà d’indicar el correu electrònic, que serà on es rebrà la confirmació. L’entrada serà nominativa, per tant, si es vol reservar més d’una plaça, caldrà fer de nou el mateix procés i indicar el nom de la persona que hi assistirà.

L'altra opció és mitjançant el telèfon 695999579, de 10 a 2, de dilluns a divendres.

En tots dos casos, els nens i nenes de més de 2 anys necessitaran tenir una reserva per poder disposar d’una localitat pròpia. Si per causes de força major no es pot assistir a l’espectacle pel qual s’havia demanat accés, es podrà anular la reserva seguint les indicacions que trobareu al correu electrònic de confirmació de la localitat.
Participació