SOLIDARITAT

El Pallol col·labora amb la Fundació Noelia amb un punt de recollida de taps

Els fons recaptats després serviran per finançar la recerca contra la distròfia muscular congènita per dèficit de col·lagen VI

per Reusdigital.cat, Reus | 11 de juny de 2021 a les 12:42 |
Els representants a Reus de la Fundació Noelia, en el nou punt de recollida de taps de el Pallol | Cedida
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 de juny de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Des del passat dijous, els visitants d'El Pallol de Reus poden col·laborar amb el projecte Taps Solidaris!, impulsat per la Fundació Noelia en favor de la investigació de la distròfia muscular congènita per dèficit de col·lagen VI, dipositant els seus taps en un nou punt de recollida: un contenidor metàl·lic en forma de cor de color verd instal·lat a la planta baixa del centre.

Tots els taps recaptats seran recollits per la Fundació Noelia i els fons recaptats amb el seu reciclatge es destinaran a la promoció i finançament de línies d'investigació científica que permetin perllongar la vida dels nens afectats i contribueixin en el desenvolupament de tractaments per a la cura d'aquesta malaltia minoritària.

Des d'El Pallol s'ha indicat que "per a tots els qui formem part del passeig comercial és una gran satisfacció poder contribuir a la tasca que des de la Fundació Noelia es du a terme per donar suport a la investigació científica de la distròfia muscular congènita per dèficit de col·lagen VI. Volem animar a tots els veïns i visitants d'El Pallol a participar en la recollida de taps, un petit gest que, sense dubte, contribuirà a donar visibilitat a aquesta malaltia, actualment sense cura, tan poc coneguda a la societat".

La Fundació Noelia, nens contra la Distròfia Muscular Congènita per dèficit de col·lagen VI, és una entitat oficial estatal, de caràcter internacional, constituïda el novembre de 2015 per representar i acollir a les persones afectades per la Distròfia Muscular per dèficit de col·lagen VI i a les seves famílies. Una organització sense ànim de lucre, amb seu a Catalunya, que va ser fundada pels pares de l'Adrià, un nen diagnosticat d'aquesta malaltia quan tenia 3 anys. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: