ENSENYAMENT

L'institut Baix Camp guanya un grup per al curs 2021/ 2022 i el Domènech i Montaner en perd un

Un cop aprovades les llistes definitives per a l'escolarització

per Reusdigital.cat, Reus | 11 de juny de 2021 a les 10:24 |
Exterior del Baix Camp | Reus.cat
Un cop aprovades les llistes definitives per a l'escolarització 2021/ 2022 a la ciutat de Reus, l'institut Baix Camp guanyarà un grup i, en canvi, l'institut Domènech i Montaner el perd.

Pel que fa a primària, es mantenen tots els grups de P3 que ha hi havia a la ciutat i un total de quatre centres educatius tindran les ràtios en 15 alumnes. Aquestes són les principals novetats des que aquesta setmana han sortit les llistes amb les assignacions definitives de places escolars per a la preinscripció del curs 2021/ 2022. Una de les novetats que s'aplica a partir d'aquest curs és l'adscripció única per a 1r d'ESO.

Segons el regidor d'Educació, Daniel Recasens, "el que més inquietava a les famílies era el compromís que els germans d'alumnes que havien perdut l'adscripció hi poguessin tenir cabuda i podem confirmar que no hi ha hagut cap cas que hagi quedat fora, i que s'han unit a tots els alumnes de 6è de primària que no tenien continuïtat a l'ESO i van persentar la sol·licitud de preinscripció correctament i dins de termini, a l'únic centre adscrit".

Pel que fa a P3, finalment s'han fet 916 assignacions a centres de Reus i queden 78 places vacants en diferents escoles, tant a públiques com a concertades. A la web de l'Ajuntament de Reus es poden consultar les llistes anonimitzades amb les assignacions des de P3 fins a 4t d'ESO així com les llistes d'espera que estaran vigents fins el dia 3 de setembre. En números doncs a Reus per al curs 2021-2022 hi haurà 46 grups de P3 i 48 per a 1r d'ESO que són els mateixos que hi ha al curs actual.
Participació