1 de 10
TRÀNSIT

La Guàrdia Urbana de Reus es forma en la identificació d'estupefaents en la conducció

Un agent del cos, en un control | Guàrdia Urbana de Reus
per Reusdigital.cat, Reus | 11 de juny de 2021 a les 10:19 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 de juny de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Guàrdia Urbana de Reus ha impartit aquesta setmana un curs de formació interna en matèria d'identificació d'estupefaents en la conducció.

L'objectiu del curs és formar els agents i comandaments del cos en la realització de proves a conductors que puguin circular havent consumit drogues o bé estiguin influenciats pels seus efectes, i posar en marxa el protocol corresponent en el desenvolupament de les funcions de la Guàrdia Urbana. La posada en marxa del protocol és fruit del conveni de col·laboració signat entre l'Ajuntament de Reus i el Servei Català del Trànsit en matèria de controls d'estupefaents en la conducció, mitjançant l'aportació de kits de detecció de substàncies estupefaents i material de suport, així com l'anàlisis de les proves en laboratori.

Aquest conveni te com a principals objectius, incrementar els nivells de seguretat viària, reduir l'accidentalitat i millorar els comportaments de la conducció en via urbana que es puguin produir pels excessos de consum de drogues Una vegada completada la formació als agents i comandaments encarregats de la vigilància i el control del trànsit, es preveu fer una campanya de controls preventius a diferents punts de la ciutat per sensibilitzar sobre la influència de les drogues en la conducció.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: