1 de 10
FUTBOL

La FBBR impulsa una campanya per documentar l'activitat del futbol femení del CF Reus Deportiu

Volen recollir fotografies per tal que el CIMIR les conservi i difongui

La campanya s'ha batejat com | FBBR
per Reusdigital.cat, Reus | 11 de juny de 2021 a les 08:42 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 de juny de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Fundació Futbol Base Reus posarà en marxa Les futbolistes del Reus, una mirada en femení, una campanya de recollida de fotografies amb l’objectiu de documentar totes les activitats esportives realitzades, al llarg dels anys i fins a l’actualitat, pels equips femenins del Club de Futbol Reus Deportiu.

Per dur-la a terme, l’entitat roig-i-negra sol·licita la col·laboració de totes les persones interessades que disposin d’imatges de qualsevol època que tinguin un interès històric o documental, per tal d’aconseguir el nombre més gran de fotografies possible.

Aquestes seran digitalitzades i dipositades al Centre de la Imatge Mas Iglésias (CIMIR), amb qui se signarà un conveni de donació, amb l’objectiu de conservar-les, documentar-les i difondre-les. La Fundació, que disposa d’un fons de més de 25.000 imatges relacionades amb el futbol femení, des de l’any 2015 fins a l’actualitat, serà la responsable de la recollida, organització i difusió de les fotografies que es considerin d’interès per a la història del CF Reus Deportiu.

L’entitat posa un correu electrònic a disposició de tots els seguidors i seguidores que vulguin col·laborar en el projecte (info@ffutbolbasereus.cat). L’inici d’aquesta campanya, que s’afegeix a les que ha iniciat ja la Fundació per preservar la memòria històrica i el sentiment de pertinença al club, coincidirà amb la presentació de l’equip amateur femení roig-i-negre.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: