FUTBOL

La FBBR impulsa una campanya per documentar l'activitat del futbol femení del CF Reus Deportiu

Volen recollir fotografies per tal que el CIMIR les conservi i difongui

per Reusdigital.cat, Reus | 11 de juny de 2021 a les 08:42 |
La campanya s'ha batejat com | FBBR
La Fundació Futbol Base Reus posarà en marxa Les futbolistes del Reus, una mirada en femení, una campanya de recollida de fotografies amb l’objectiu de documentar totes les activitats esportives realitzades, al llarg dels anys i fins a l’actualitat, pels equips femenins del Club de Futbol Reus Deportiu.

Per dur-la a terme, l’entitat roig-i-negra sol·licita la col·laboració de totes les persones interessades que disposin d’imatges de qualsevol època que tinguin un interès històric o documental, per tal d’aconseguir el nombre més gran de fotografies possible.

Aquestes seran digitalitzades i dipositades al Centre de la Imatge Mas Iglésias (CIMIR), amb qui se signarà un conveni de donació, amb l’objectiu de conservar-les, documentar-les i difondre-les. La Fundació, que disposa d’un fons de més de 25.000 imatges relacionades amb el futbol femení, des de l’any 2015 fins a l’actualitat, serà la responsable de la recollida, organització i difusió de les fotografies que es considerin d’interès per a la història del CF Reus Deportiu.

L’entitat posa un correu electrònic a disposició de tots els seguidors i seguidores que vulguin col·laborar en el projecte ([email protected]). L’inici d’aquesta campanya, que s’afegeix a les que ha iniciat ja la Fundació per preservar la memòria històrica i el sentiment de pertinença al club, coincidirà amb la presentació de l’equip amateur femení roig-i-negre.
Participació