FUTBOL AMERICÀ

Els partit dels Dragons a l'estadi de Reus, en obert a «Esport 3»

per Reusdigital.cat, Reus | 10 de juny de 2021 a les 19:50 |
Un entrenament dels Dragons, a Reus | Barcelona Dragons
Els partits dels Barcelona Dragons es podran veure en obert. Esport3, el canal esportiu de la televisió pública catalana TV3, transmetrà els 10 partits de l'equip a la lliga regular d'aquesta primera temporada de l'European League of Football.

Amb aquest anunci, tant els Barcelona Dragons, com l'European League of Football i la televisió pública catalana "fan un pas més cap endavant perquè el futbol americà segueixi creixent a Catalunya, a l'estat i a Europa", segons s'ha assenyalat des de l'equip.

Els partits dels Barcelona Dragons es podran seguir en directe, doncs, a través del canal esportiu Esport3. També es podran seguir a través de l'OTT de l'European League of Football, on hi haurà dues opcions d'àudio: català i castellà.

El primer partit que emetrà i transmetrà Esport3 correspon al primer duel de la història de l'European League of Football que disputaran concretament els Barcelona Dragons i els Stuttgart Surge. La cita serà el proper 19 de juny a les 7 de la tarda, a l'Estadi Municipal de Reus.
Participació