1 de 10
TURISME

La recreació històrica a la Costa Daurada i a l'Ebre centra una guia de bones pràctiques al turisme

Una imatge de la jornada | Cedida
per Reusdigital.cat, Camp de Tarragona | 10 de juny de 2021 a les 13:54 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 de juny de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Fruit del treball realitzat conjuntament entre l'operació Patrimoni Cultural del PECT TurisTIC en Família, coordinada des del Patronat de Turisme de la Diputació, i els agents culturals i turístics de la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre amb l'objectiu de potenciar les festes i les activitats de recreació històrica que se celebren a la demarcació s'han elaborat els dos documents.

Els dos projectes presentats aquest dijous durant una jornada tècnica telemàtica volen esdevenir eines útils per tal de fer arribar aquest tipus d'experiències al públic familiar. La guia de bones pràctiques La recreació històrica orientada al públic familiar a la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre recull les pautes per tal d'orientar l'estructuració i disseny de nous productes de recreació històrica adreçats a les famílies, millorar aquells que ja existeixen a la demarcació o augmentar la seva competitivitat.

Com a complement a la guia s'ha elaborat el Portafolis d'experiències, resultat d'una tasca de coneixement i catalogació de l'àmplia oferta en propostes de turisme cultural de recreació històrica que ja existeix a la demarcació.

S'han agrupat, ordenat i descrit els diferents esdeveniments, festes i activitats d'aquest àmbit que estan orientades al públic familiar. Aquest ambiciós document vol esdevenir una font dinàmica d'informació, que aconsegueixi captar l'interès del públic i en propiciï la visita a través d'un procés de digitalització que promourà el projecte TurisTIC en Família.

 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: