DIVULGACIÓ

Activitat pràctica entre la URV i les Biblioteques Municipals per mostrar els beneficis del consum Km. 0

L'activitat té lloc el divendres a la tarda

per Reusdigital.cat, Reus | 10 de juny de 2021 a les 13:48 |
L'activitat té lloc el divendres a la tarda | Reus.cat
Aquest divendres 11 de juny, a dos quarts de 6 de la tarda i a la Biblioteca Central Xavier Amorós, es durà a terme una nova sessió d'Astronautes del Curiosity amb Mossegades de ciència de la Universitat Rovira i Virgili.

El taller Fruites i vedures? Sí! De proximitat i temporada? Millor! mostrarà amb una activitat pràctica quins són els beneficis per a la salut de consumir fruites i verdures de quilòmetre zero. Les investigadores Èlia Navarro i Francesca Manocchio, del departament de Bioquímica i Biotecnologia de la URV, conduiran el taller, que es farà al pati de la sala infantil.

Aquesta iniciativa forma part del cicle Mossegades de ciència, impulsat per la Unitat de Cultura Científica i Innovació de la URV (ComCiència) amb la Diputació de Tarragona. Amb aquest projecte es vol fer divulgació científica a través de la relació entre l’alimentació i la salut des de diferents disciplines de la mà d’investigadors i investigadores que fan recerca a la URV.

Les Biblioteques Municipals de Reus han col·laborat amb la URV en altres ocasions per tal de fomentar la curiositat entre el públic infantil i donar a conèixer el fons bibliogràfic de coneixements, especialment de ciència. Molt sovint les conductores d'aquests tallers són dones que desenvolupen una activitat científica a la URV, per tal de visibilitzar també la presència de les dones en la ciència.
Participació