MÓN EMPRESARIAL

La Almendrina compra la nau de Virginias a Reus per fer-hi una planta d'envasament de llet

L'operació preveu el creixement de la plantilla de treballadors

per Reusdigital.cat, Reus | 9 de juny de 2021 a les 09:42 |
Imatge de la nau | Cedida
La Almendrina, històrica firma de crema d’ametlles a Reus i que és propietat de la lleidatana Torrons Vicens, reforça el seu projecte d’expansió amb la compra de la nau de torrons i xocolates Virginias. L’objectiu d’aquesta adquisició realitzada en subhasta "és la de situar-hi una planta moderna d’envasament de llet d’ametlles, amb la finalitat de seguir donant continuïtat al creixement de La Almendrina", segons el propietari de Torrons Vicens, Àngel Velasco.

La nau adquirida té una capacitat de 6.000 metres quadrats de superfície, i està ubicada al polígon AgroReus, a tocar de les instal·lacions centrals de La Almendrina. Segons indica Velasco, "la implicació amb el territori és ferma, estem molt satisfets d’invertir a Reus, de seguir amb el compromís adquirit l’any 2019 quan vam creure en el projecte La Almendrina i també de dotar-la de recursos industrials importants i de referència com serà aquesta nova planta".

Una quinzena d’empleats treballen a les actuals instal·lacions de La Almedrina a Reus, on es produeixen uns 5.000 pots diaris de crema d’ametlles de diferents grandàries. El projecte de la nova planta d’envasament de llet d’ametlles preveu el creixement de la plantilla de treballadors, segons s'ha apuntat des de la companyia.

L’empresa lleidatana, a més, vol obrir "en breu" una botiga a Reus en la qual, a més de torrons, també es podria adquirir xocolata i La Almendrina. Una botiga, per cert, que es complementaria amb una xocolateria amb productes Jolonch.

 
Participació