XARXES

La resposta d'un restaurant de Tarragona a un «influencer» que volia menjar de franc es fa viral

Tot plegat es produeix just en un context complicat per a la restauració

per Redacció, Tarragona | 8 de juny de 2021 a les 11:28 |
El restaurant AQ, al carrer de Les Coques de Tarragona, ha fet pública la resposta a un influencer que volia menjar-hi gratuïtament, per un missatge enviat a través d'Instagram. En un context de crisi en què la restauració ha estat un dels sectors més perjudicats pels successius tancaments i restriccions horàries, aquest negoci ve rebre recentment una proposta per fer-los publicitat a canvi d'un àpat de franc.

En la resposta, que s'ha viralitzat, el restaurant assegura que fa 14 anys que no han dut a terme cap tipus de campanya publicitària i que tot i passar-hi pagant crítics gastronòmics de diversos mitjans han pogut tastar els seus plats i han opinat lliurement del que els havia semblat.

"No vull ser descortès amb vostè, però en els temps que corren, després de la pandèmia mundial i de tenir el restaurant tancat i amb restriccions venir a demanar menjar gratis em sembla que mostra falta d'empatia i oportunisme per la seva part", diu. "Què passaria si vingués i el menjar fos brossa?", li acaba preguntant. El missatge ha rebut desenes d'interaccions positives, lloant aquest tipus de resposta a influencers que cada cop intenten treure més benefici del contingut que pengen a les xarxes.
Participació