ENERGIA

L’Hospitalet acull dijous una jornada empresarial dedicada al canvi de model energètic

Hi prenen part Idetsa, ADE, la Cambra de Reus, PIMEC i el consistori

Exterior del teatre-auditori de l'Hospitalet | Cedida
per Reusdigital.cat, L'Hospitalet de l'Infant | 8 de juny de 2021 a les 11:13 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 de juny de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Per al dijous 10 de juny, l’Associació d’Empresaris de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant (ADE) i l’empresa municipal de promoció econòmica, Idetsa, han organitzat, amb la col·laboració de l’Ajuntament, la Cambra de Comerç de Reus i PIMEC Baix Camp, una jornada tècnica adreçada al teixit empresarial local, especialment, però també a les grans empreses energètiques ubicades al municipi i als empresaris i empresàries i emprenedors i emprenedors de la demarcació.

La jornada, prevista a partir de les 7 de la tarda al Teatre-Auditori de l’Hospitalet de l’Infant, abordarà el futur del sector energètic, clau per a l’economia del territori. "Aquest sector es troba actualment davant d’un escenari de canvi de model, en el qual s’obren noves perspectives i s’han de tenir en compte també altres aspectes com els costos de producció, els ajuts previstos per les administracions... Volem que l’empresariat tingui informació de primera mà sobre aquesta temàtica i alhora generar un espai d’intercanvi d’idees i de reflexió", ha afirmat el president de l’ADE, Aurelio Llopis.

Un altre objectiu d’aquesta trobada, segons ha afegit Llopis, és "donar a conèixer Associació d’Empresaris de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i donar suport al col·lectiu". Precisament, per donar suport a les empreses i a les persones emprenedores, Idetsa i la Cambra de Comerç de Reus han signat enguany, per primera vegada, un conveni de col·laboració, que presentaran a l’inici de la jornada els dos signants: l’alcalde del municipi i president d’Idetsa, Alfons Garcia; i el president de la Cambra, Jordi Just.

Posteriorment, s’oferirà una ponència titulada Comunitats energètiques: l’hora dels prosumidors, a càrrec de Marc Segura Pallarés, coordinador de la Comissió de sostenibilitat i Energia de la Cambra de Reus. Auditor Energètic i CEO del Grup Solcam Energia. La segona part de la jornada estarà dedicada a les oportunitats de futur que representa la digitalització i el marc europeu. Sobre aquesta qüestió parlarà Ángel Hermosilla, cap de l’Àrea d’Empresa de PIMEC Catalunya.

A continuació hi haurà una taula rodona amb la participació de Gemma Gasulla (secretària territorial de PIMEC a la província de Tarragona), Ángel Hermosilla (PIMEC) i Albert Espinel (ponent de l’ADE i director de Vendes de Solucions de Transformació Digital i LCS a EMERSON Espanya i Portugal). I per últim hi intervindrà el president de l’ADE, Aurelio Llopis. L’encarregada de tancar l’acte serà la regidora d’Ocupació, Emprenedoria i Planificació Estratègica; de Comerç i Turisme; d’Indústria i noves energies i també sotspresidenta d’Idetsa, María José Gómez. En representació de totes les entitats i institucions que faran possible aquesta jornada, la mateixa regidora ha destacat molt positivament la col·laboració público-privada. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: