LITERATURA

Araceli Gutiérrez i Sílvia Díez publiquen «Señales. Cuando la vida nos marca el camino del alma»

És la continuació de "A Solas. La aventura de vivir "; la presentació és el dijous 10 de juny a Reus

Interior de la biblioteca Xavier Amorós | Viquipèdia
per Reusdigital.cat, Reus | 8 de juny de 2021 a les 08:40 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 de juny de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Araceli Gutiérrez i Sílvia Díez publiquen la segona part de A Solas. La aventura de vivir (Luciérnaga). Es tracta d'una nova història escrita a quatre mans en la qual apareixen els mateixos protagonistes, que aquesta vegada s'enfronten a diferents cruïlles existencials i estan en lluita amb si mateixos. Señales. Cuando la vida nos marca el camino del alma (Letrame) comença amb Serena veient a la televisió com es proclama la independència de Kosovo.

Això la porta a sentir encara més nostàlgia per la mort de la seva millor amiga, Martina que havia viscut una gran passió amb un albanokosovar misteriós. Serena és psicòloga i l'acompanyen en aquesta novel·la els seus dos fills, Bruno, el fill de Martina, Màrio, el germà de Martina, Beshim, la seva dona Ada i els seus dos fills, Sara i Rashim. Cadascun d'ells, amb les seves vivències, pors i desil·lusions, hauran de tornar a trobar el sentit a la vida.

"Hem fet una novel·la que ens porta a qüestionar-nos i ens convida a ser valents i a canviar el camí de la nostra vida quan en el qual estem ja no trobem res que ens omple. Tenim present que la mort és aquí al costat i val la pena viure plenament i sent coherents amb allò que sentim", diu Díez, una de les autores. "Després d'anys d'escriure juntes hem volgut tornar a posar-nos s'hi perquè eren molts els lectors que, enamorats d'aquesta novel·la, ens demanaven una segona part", assenyala Gutiérrez. 

El dijous 10 de juny a les 7 de la tarda a la Biblioteca Xavier Amorós de Reus es presentarà la novel·la.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: