1 de 10
ANY FERRATER

Conferència «Crònica dels Ferrater de Reus», a càrrec de Ramon Gomis

Divendres 11 de juny al Centre de Lectura

Cartell de l'activitat | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus | 7 de juny de 2021 a les 20:04 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 de juny de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El divendres 11 de juny a les 7 de la tarda al Centre de Lectura de Reus, Ramon Gomis, metge i escriptor, oferirà la conferència Crònica dels Ferrater de Reus.

David Figueres, president de l’associació Gosar Poder, en farà la presentació. Després es procedirà a la presentació del Fons Gabriel Ferrater i Soler de la biblioteca del Centre de Lectura de Reus a càrrec de Montserrat de Anciola, Cap de la biblioteca.

L’acte està organitzat per l’associació Gosar Poder i l’Escola de Lletres del Centre de Lectura de Reus i forma part de les activitats del Pròleg de l’Any Ferrater que durant tot el 2021 es van fent en col·laboració amb la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Reus.

Gomis, autor el 1997 del llibre biogràfic El Gabriel Ferrater de Reus aprofitarà la seva estada al Centre de Lectura de Reus per dipositar diversos documents al Fons Gabriel Ferrater i Soler. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: