ENSENYAMENT

Comença la matrícula a les Escoles Bressol Municipals de Reus

S'han rebut 337 sol·licituds de les 399 places ofertades

per Reusdigital.cat, Reus | 7 de juny de 2021 a les 14:06 |
Canalla d'una EBM de Reus | Reus.cat
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 de juny de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El període de matrícula a les Escoles Bressol Municipals comença aquest dilluns 7 de juny i estarà obert fins al dia 17 d'aquest mes. S'han rebut 337 sol·licituds de les 399 places ofertades (a les que se n'afegeixen 13 de reservades per a infants amb necessitats educatives específiques (NEE) i, d'aquestes, 258 tindran plaça a l'escola escollida en primera opció.

De les peticions rebudes 154 han estat en format en línia i la resta, 183, han estat presencials entre les escoles i l'Oficina Municipal d'Escolarització (OME). A partir del dia 18 de juny es començarà l'adjudicació de places dels infants que han d'entrar en segones opcions i d'altres.

El regidor d'Educació, Daniel Recasens, ha explicat que es manté el preu públic amb tarifació social igual que el curs 2020/ 2021. "Aquesta és una decisió que respon al seu marcat caràcter inclusiu i integradeor en la línia de la lluita contra la segregació escolar des del seu mateix inici", manifesta Recasens, que afegeix que "a més, en segon lloc, i en termes econòmics i des de la perpectiva de la justícia social, implica passar d'un sistema consisten en bonificar, subvencionar, unes determinades situacions fixades en uns requisits específics, a un altre sistema que ajusta el preu atenent a la renda familiar i que, per tant, objectiva i proporciona el preu a la realitat de cada família".
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: