HABITATGE

Els serveis de Joventut de la demarcació organitzen la Setmana Jove de l’Habitatge

Del 14 al 18 de juny

per Reusdigital.cat, Reus | 7 de juny de 2021 a les 09:33 |
Cartell dels actes | Reus.cat
Tot el que té a veure amb el món de l’habitatge ha estat tradicionalment un dels grans maldecaps que tenen els joves. Una problemàtica que s’ha vist agreujada aquests últims mesos per l’impacte social i econòmic de la pandèmia. Per aquest motiu, la setmana del 14 al 18 de juny els serveis comarcals i municipals de Joventut de la demarcació de Tarragona i la Direcció General de Joventut de la Generalitat (a través de la Xarxa Nacional d'Emancipació Juvenil) organitzen la Setmana Jove de l’Habitatge.

Es tracta d’un conjunt de tallers i xerrades virtuals, essencialment pràctiques, adreçades als joves de la demarcació que tenen com a objectiu facilitar l’accés de l’habitatge informant-los sobre diferents aspectes importants com per exemple les normatives vigents, els ajuts existents, consells pràctics, o models alternatius d’accés a l’habitatge.

Les xerrades són totalment gratuïtes, tot i que requereixen inscripció prèvia i el nombre de places són limitades. Les impartiran persones especialistes en cadascuna de les matèries com la Mari Carme Jiménez, jurista i assessora d’habitatge especialitzada en l’àmbit juvenil, o l’associació d’ajuda social Cel Obert.

Es duran a terme a través d’una plataforma virtual, l’enllaç a la qual s’enviarà un cop realitzada la inscripció. Més informació: [email protected] o als serveis de joventut del vostre municipi o comarca. La realització d’aquestes xerrades compta amb el suport de les Oficines municipals i comarcals d’habitatge.
Participació