1 de 10
SOLIDARITAT

Les parròquies de Riudoms i Vinyols i els Arcs s’uneixen a la xarxa de solidaritat per Mans Unides

Entre els dies 7 al 14 de juny celebraran el Sopar de la fam en modalitat virtual

El sopar recaptarà fons per a una zona d'Uganda | Cedida
per Reusdigital.cat, Riudoms | 4 de juny de 2021 a les 09:51 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 de juny de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Entre els dies 7 al 14 de juny, Mans Unides, amb la col·laboració de les parròquies de Riudoms i Vinyols i els Arcs, celebraran el Sopar de la fam en modalitat virtual. La recaptació es destinarà al projecte de Mans Unides Millora de la seguretat alimentària i dels ingressos de famílies camperoles de la regió de Mbarara a Uganda.

Aquesta és una zona agrícola deprimida a causa de la desforestació, la sequera i la falta de coneixements agrícoles dels camperols de les ètnies Banyankole i Bakiga. La majoria viuen per sota el llindar de la pobresa, amb ingressos de 1,5 euros/dia. La salut d’aquestes famílies es veu afectada per la mala alimentació i la precària situació higiènica de cuines i latrines.

Caritas Mbarara, col·laborador de Mans Unides, demana ajuda per millorar les condicions de vida de 600 famílies de 20 petites localitats. Es tracta d’un projecte formatiu i d’equipament de seguretat alimentària, tècniques agrícoles, salut i higiene i generació d’ingressos, tant per la millora dels cultius com per la diversificació de noves activitats generadores d’ingressos. També es construiran dipòsits per a la recollida d’aigua de pluja.

Ja que encara continuen les restriccions a causa de la pandèmia, no es pot fer el sopar presencial, així, que, tothom que ho vulgui, pot fer una aportació econòmica, entre els dies indicats, equivalent a la aportació per al sopar físic, de 12 euros per persona. Les aportacions es podran fer al següent compte: CAIXABANK IBAN: ES85 2100 9046 9702 0003 8666 BIZUM núm. 639 442 033, tot indicant "sopar fam Riudoms o Vinyols”.

Per entregues de diners en efectiu, us podeu dirigir a la Sagristia o al despatx parroquial. Més informació sobre el projecte, aquí.


 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: