ESPECTACLES

El musical «Una altra estrena» arriba a l'Orfeó Reusenc

per Reusdigital.cat, Reus | 3 de juny de 2021 a les 08:34 |
Una imatge del teatre de l'Orfeó | Orfeó Reusenc
“Una altra estrena” és un musical a càrrec de Clara Solé, sota la direcció artistica de Daniel Anglès. Una jove companyia de teatre musical es dedica a viatjar per tot Catalunya creant musicals a mida per la població on van a parar.

Es preparen coneixent la història i habitants del lloc on actuen i creen un espectacle únic i personal. Però no són gaire organitzats, i aquesta vegada han arribat tard al teatre. El públic ja ha ocupat les seves localitats. Els sis actors i actrius de la companyia hauran d’improvisar un musical únic i repetible passant per tots els grans èxits del gènere amb la principal ajuda del públic.

Es tracta, doncs, d'un espectacle familiar i participatiu amb el que tornaràs a sentir els clàssics que tant et remouen, descobriràs mil maneres diferents de fer teatre musical i tu seràs qui decideix per on condueixes l’espectacle.

La cita és el diumenge 6 de juny, al teatre de l’Orfeó Reusenc, a les 6 de la tarda. Les entrades tenen un preu de 10 euros per al públic general (8, per als socis). 
Participació