1 de 10
AJUTS I SUBVENCIONS

S'obre la convocatòria d'ajuts a les activitats esportives i educatives en temps de lleure

Els ajuts s'adrecen a les activitats esportives i educatives | Freepik
per Reusdigital.cat, Reus | 2 de juny de 2021 a les 17:24 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 de juny de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest dimecres dia 2 de juny s'ha obert el termini per presentar sol·licituds a totes aquelles empreses que vulguin acollir-se a la nova convocatòria d'ajuts del Pla de Reactivació Econòmica i Social de l'Ajuntament de Reus, convocada per la regidoria d'Empresa i Ocupació, destinada a pal·liar els efectes econòmics que les mesures de prevenció de la pandèmia han tingut en els sectors d'activitats esportives i d'activitats educatives en el temps de lleure.

El termini finalitza el dia 30 de juny. Les sol·licituds s'han de presentar de manera telemàtica a la seu electrònica de l’Ajuntament de Reus, on hi ha també tota la informació sobre aquesta subvenció. A més s'han preparat dues sessions informatives per a tots els dubtes que puguin sorgir els dies 11 de juny i el 18 de juny, ambdues a la 1 del migdia.

Aquestes sessions es faran de manera telemàtica i els interessats es poden inscriure a través del següent enllaç. La convocaròria té una partida econòmica de 160.000 euros, i la quantia dels ajuts a que poden optar els beneficiaris és de 1.200 euros.

La convocatòria va dirigida a dos col·lectius específics: d'una banda, activitats de lleure en l'àmbit educatiu, fisicoesportiu i de salut. És a dir, empreses i autònoms que ofereixin aprenentatge artístics, d’idiomes o suport en diverses matèries d’aprenentatges, així com serveis i programes educatius; empreses i autònoms que realitzen activitats fisicoesportives de lleure o de salut en el temps de lleure.


De l'altra, i pel que fa a les activitats esportives, els ajuts són per a entitats gestores de les instal·lacions esportives censades al Cens d'equipaments esportius de Catalunya, i empreses que gestionen instal·lacions esportives.

La convocatòria possibilitarà l'accés a subvencions als professionals que no disposen necessàriament d'un espai físic fixe on desenvolupen l'activitat, pel fet que és una situació que es produeix sovint en els possibles beneficiaris. En aquest cas, els professionals dels sectors subvencionats que no siguin titulars d'una activitat o negoci amb un centre de treball, hauran de justificar-ho en el moment de fer la sol·licitud amb una declaració responsable que la seva activitat no es realitza dins d'un centre de treball específic i, per aquest motiu, no té llicència municipal d'activitat.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: