1 de 10
TENNIS TAULA

El CTT Reus Ganxets Miró podria haver de renunciar a jugar a Europa

El president, Joan Carles Virgili, apunta entre altres als "elevats costos" dels desplaçaments per argumentar-ho

Virgili i Rauet, als estudis de LANOVA Ràdio de Reus | LANOVA Ràdio de Reus
per Reusdigital.cat, Reus | 1 de juny de 2021 a les 17:23 |
Aquest article es va publicar originalment el 1 de juny de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Club tennis taula (CTT) Reus Ganxets Miró s'ha guanyat el dret a competir a Europa, gràcies al seu gran paper d'enguany a la Superdivisió femenina. Al programa Fot-li esports!, que s'emet a LANOVA Ràdio de Reus, el periodista Andreu Rauet ha entrevistat el president de l'entitat, Joan Carles Virgili. Aquest ha fet balanç de la campanya, marcada pels efectes de la covid-19.

Si bé es tracta d'una fita històrica, el CTT Ganxets de Reus ha apuntat que "a dia d'avui" l'entitat no es pot permetre la despesa econòmica que suposa competir a nivell continental. "Hem aconseguit l'objectiu, que era el més important; però ara toca reflexionar i comprovar si tenim prou recursos per tirar endavant a la lliga, l'any que ve", ha argumentat el directiu. "Podria passar que no ens poguéssim inscriure per falta de pressupost" a la competició, ha admès. 

En conseqüència, el club podria acabar per haver de renunciar a la lliga europea. "Els costos dels desplaçaments són elevats; has de planificar la campanya per tenir una plantilla més àmplia, i tot plegat planteja un sobrecost econòmic, a banda de la inscripció. Amb els recursos actuals, és impossible". Per endavant, amb tot, encara resten dies per poder trobar una sortida que faci viable el somni europeu del conjunt reusenc. "Si arribem a finals de juny sense equip i sense diners per tirar endavant, ens veurem obligats a renunciar a Europa, per més trist que sigui", ha lamentat. 

Virgili ha agraït el suport dels patrocinadors del club, però ha apuntat que "en comparació amb els nostres rivals, de les administracions no rebem tants diners". 

Recupereu l'entrevista a Joan Carles Virgili (a partir dels 9').
 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: