MEDI AMBIENT

Exposició «Alta veu a les escoles: idees per canviar el món» a la biblioteca Xavier Amorós

per Reusdigital.cat, Reus | 1 de juny de 2021 a les 16:09 |
Escolars de diversos centres han pres part en la mostra | Reus.cat
Aquesta informació es va publicar originalment el 1 de juny de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La biblioteca central Xavier Amorós de Reus acull, des d'aquest 1 de juny i fins al dia 12, l'exposició Alta veu a les escoles: idees per canviar el món, un recull de propostes elaborades pels alumnes de les escoles Eduard Toda, Isabel Besora, Misericòrdia i Prat de la Riba, que han participat de la mostra d'entre les que les han treballat al programa d'activitats Alta veu i relacionades amb els diversos objectius de Desenvolupament Sostenible (ONU).

Durant els mesos de gener i febrer, Alta veu, i dins de l'eix Fem Consciència, ha apropat els llibres i la lectura a diverses escoles de la ciutat. L’activitat ha estat dinamitzada per Còdol Educació, i acompanyada d’un lot de llibres de les Biblioteques Municipals que durant un mes han restat a les escoles per tal que els participants els puguin llegir. De molts d’aquests llibres han sortit algunes de les idees que s’exposen.

Les escoles que han participat a Alta veu són Eduard Toda, Isabel Besora, Marià Fortuny, Misericòrdia i Prat de la Riba, Prim i Sant Bernat Calbó. L’exposició s’emmarca en la commemoració del Dia Mundial del Medi Ambient (DMMA) que se celebra el 5 de juny a tot el món.
Participació