MOBILITAT

Endesa i McDonald’s inauguren nous punts de recàrrega per a vehicles elèctrics a Reus

Als locals de les avingudes de Marià Fortuny i de Salou

per 'Tots21', Reus | 1 de juny de 2021 a les 13:47 |
Detall d'un dels carregadors | Cedida
Aquesta informació es va publicar originalment el 1 de juny de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
McDonald’s i Endesa X han inaugurat aquest dimarts els primers punts de recàrrega per a cotxe elèctric a la ciutat de Reus, concretament en els restaurants situats en l’avinguda de Marià Fortuny, 59 i en l’avinguda de Salou, 114.

Amb els seus 50 kW de potència, aquests permeten recarregar més del 80% de la bateria d’un vehicle elèctric en menys de trenta minuts. Aquest projecte s’emmarca en l’acord signat a la fi de 2019 entre McDonald’s i Endesa X, per a la instal·lació de punts de recàrrega de vehicles elèctrics en els aparcaments dels seus restaurants per tot l'estat.

L’objectiu de McDonald's és superar els 150 punts de recàrrega a la fi d’aquest any 2021. Aquesta iniciativa forma part dels compromisos de sostenibilitat tant d’Endesa X com de McDonald’s, i al mateix temps, s’emmarca en el moviment col·laboratiu Happy Change, que McDonald’s va presentar a principis de 2020 i que continua impulsant amb diferents iniciatives, entre les quals es troba la instal·lació d’infraestructura de recàrrega.

De la mà, avancen amb l’objectiu d’impulsar la mobilitat elèctrica al país i, sobretot, facilitar el canvi i la transició als seus clients.

Recàrrega per a tots

Per a promoure l’ús del cotxe elèctric entre tots els usuaris, aquest servei s’ofereix a qualsevol persona que s’acosti fins als establiments de McDonald´s on s’instal·li la infraestructura de recàrrega, sense obligació de consumir en el restaurant.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: